AdobeStock_257831116.jpeg

Julebord

Fra middag til fest på samme sted

2 retter - 545,-
3 retter 645,-

Lørdagsbrunsj plakat 50x70 (A4-dokument) (Instagram-innlegg).png

Forrett:

Rakfisk med rømme, rødløk, purreløk,

lefse, ertebrød, smør og egg.

Hovedretter:

Ribbe med surkål, rødkål, poteter, brun saus,

medisterkake, medisterpølse og tyttebær.

Pinnekjøtt med rotmos, poteter, vossakorv og sjy.

Dessert:

Karamellpudding med karamellsaus, pisket krem og krokan.

Riskrem med deilig rød bærsaus

Spiser du ikke fisk kan du få spekemat i stedet for rakfisk til forrett.

Grupper må bestille samlet fra enten julemenyen eller ala carte.

IMG_20181213_214650.jpg

Vi er gjerne med på å gjøre julebordet ditt unikt.

Er dere flere en 10 pers, ta kontakt!

Vi har plass til både små og store selskap!

IMG_20181210_115641_edited.jpg
AdobeStock_257831116.jpeg

Julelunsj

Vi inviterer til en tradisjonell julelunsj i uformell atmosfære!

Møt kolleger og venner til en deilig julelunsj før selve julaften!

20. des

21. des

22. des

julelunsj mellom 12.00 og 14.00.

Velkommen!

Lørdagsbrunsj plakat 50x70 (A4-dokument) (Instagram-innlegg).png