
Norsk Akevittfestival

Fahlstrøm tar alltid del i Norsk Akevittfestival og etter 2 års pause er vi mer klare enn noen gang!
Fredag 15.30:
Festivalområde på Fahlstrøms plass med bålpanner, musikk og ekte festivalstemning!
Fredag i restauranten:
RIB Friday. 1 tallerken, 3 typer ribs.
Okse short rib, Iberico rib og St. Louis ribs.
Pris: 325,-
Lørdag 13.00:
Festivalområde på Fahlstrøms plass med bålpanner, musikk og ekte festivalstemning.
Lørdag 19.00:
Festmiddag // Akevittduell
Produktutviklerne og akevittekspertene Morten Paulsen og Rune Kristoffersen fra Anora/Arcus setter sine personlige akevittfavoritter til vår festmeny.
For hver rett velger de ut hver sin akevitt og forklarer hvorfor akkurat deres valg er den beste kombinasjonen.
Hvem anbefaler den beste akevitt-kombinasjonen til gravet ørrret, andebryst eller eplekake?
Vel møtt til en faglig festaften med fokus norske råvarer, norsk akevitt og unike smaksopplevelser."
Dørene åpner 18.00 og bord må forhåndsbookes
TEL: 611 80600


Meny Festmiddag:
FORRETT
Gravet ørret med estragonemulsjon,
persillerotkrem og toast
HOVEDRETT
Andebryst med eplepure, fondantpotet, regnbuegulerøtter og aquavitsjy
DESSERT
Lun eplekake med høstens epler, karamellsaus
og friske rørte epler
Pris: 699,-
+199 for Akevittmeny