Norsk Akevittfestival

AdobeStock_257831116.jpeg

Fahlstrøm tar alltid del i Norsk Akevittfestival og etter 2 års pause er vi mer klare enn noen gang!

Fredag 15.30:
Festivalområde på Fahlstrøms plass med bålpanner, musikk og ekte festivalstemning!

Fredag i restauranten:
RIB Friday.  1 tallerken, 3 typer ribs.
Okse short rib, Iberico rib og St. Louis ribs.
Pris: 325,-


Lørdag 13.00:
Festivalområde på Fahlstrøms plass med bålpanner, musikk og ekte festivalstemning.

Lørdag 19.00:

Festmiddag // Akevittduell

Produktutviklerne og akevittekspertene Morten Paulsen og Rune Kristoffersen fra Anora/Arcus setter sine personlige akevittfavoritter til vår festmeny.

For hver rett velger de ut hver sin akevitt og forklarer hvorfor akkurat deres valg er den beste kombinasjonen.

Hvem anbefaler den beste akevitt-kombinasjonen til gravet ørrret, andebryst eller eplekake?

Vel møtt til en faglig festaften med fokus norske råvarer, norsk akevitt og unike smaksopplevelser."



Dørene åpner 18.00 og bord må forhåndsbookes

TEL: 611 80600
IMG_20181013_191751.jpg
AdobeStock_257831116.jpeg
Meny Festmiddag:
 
FORRETT

Gravet ørret med estragonemulsjon,

persillerotkrem og toast

 

HOVEDRETT

Andebryst med eplepure, fondantpotet, regnbuegulerøtter og aquavitsjy

 

 

DESSERT

Lun eplekake med høstens epler, karamellsaus

og friske rørte epler

Pris: 699,-

+199 for Akevittmeny