Spørsmål? Ring 611 80600
Julemeny
Fra middag til fest på samme sted
Forrett:
Rakfisk med rømme, rødløk, purreløk,
lefse, ertebrød, smør og egg.
149,-
Hovedretter:
Ribbe med surkål, rødkål, poteter, brun saus,
medisterkake, medisterpølse og tyttebær.
375,-
Pinnekjøtt med rotmos, poteter, vossakorv og sjy.
395,-
Pannestekt kveite med bacon, stekte poteter, grønn ertepurè og hollandaise
395,-
Dessert:
Karamellpudding med karamellsaus, pisket krem og krokan.
149,-
Vi er gjerne med på å gjøre julebordet ditt unikt.
Vi har plass til små og store selskap innenfor retningslinjene.
Julelunsj
fra 12.00 til 14.00
Alle hverdager i uke 51 serverer vi
julelunsj mellom 12.00 og 14.00.
Vi inviterer til en tradisjonell julelunsj i uformell atmosfære!
Velkommen!